jag somnade den natten..

I tron på att allt var en del i vår kärlekshistoria.
Har så fruktansvärt ont i magen, vet inte om det beror på att jag inte har ätit så bra. Eller om det är någon slags ångest inför flytten. Jag flyttar på måndag, trivs i norrtälje. Men ska flytta till en familj i stuvsta. Dom har två jättegulliga barn, kanske beror de på mammas tre timmar långa samtal igår.
Hon berättade att det kändes som hon övegrivit mig, men att om hon skulle komma till mig att det skulle kännas som hon övergav Emy. Det är ju inte alls så, det var ju jag som ville flytta til stockholm. Och om jag hade velat vara med henne hade jag ju kunnat gå kvar på Gotlansd. Jag mår dåligt över att hon verkade ta det så hårt. Hon tjatade om hur hon saknade mig, ville att det skulle vara vi tre som det brukar. Visst det vill ju jag också men samtidigt så måste Emy får gå kvar på Athene om hon vill det. Äh!, det är säkert inte så farligt som det låter.
Nu lyssnar jag på Lars Winnerbäck, me love <3. Hans musik är så perfekt att sätta på när man vil varva ner litegrann. Känns som jag behöver det nu.
Jag skulle sitta på ett tåg mot paris och låta stockholm va.
men jag tror att jag sakta börjar se en kontur.
Hjärter dam du kan bädda för två, jag tar tåget ner framemot natten.
Mamma heter ju Glas i efternamn, om hon fick två tvilling pojkar skulle hon namnge dom Tim och Tom. TimGlas och TomGlas. Haha, det tycker jag e kul. Den här låten heter Timglas.
För jag skakar av all denna meningslöshet, jag förstår bara det som är vårt.
Så vaken och drömde om allt som vi kunnat göra. Om någon som vil ge mig värme när allting känns kallt.
Vi ska hitta ett hem vi två.
Ja hans texter är himla fina, så alltid passande på något konstigt vis.
Dom tog det sista fyllot på den sista permisionen, dom släpade honom hårdhänt ner till stationen. och sa, stan e lugn nu, ni kan låta era söta vita barn springa omkring. Dom kom ut ur sina gömmor, kom ut, men dom såg ingenting.
Nu ska jag läsa lite tror jag.
Puss og kram skumbanan


lalala

<3
Stannade hemma igår iallafall. Idag ska jag ¨gå, ger mig av mot bussen om ungef'r en halvtimme. Älskling väckte mig imorse, ringde vid sju. Det varg ganska br afaktisk, då han jag plugga, äta frukost och allt annat man vill hinna på morgonen. Fast jag är nog väldigt mycket snabbare än andra eftersom jag aldrig sminkar  mig, inte ens mascara eller kajal. Det är så himla skönt och jag menar, jag är ju snygg ändå ;). ill hinna läsa en stund i boken innan jag går. Så jag skriver inte så långt. Vem vet kanske kommer ett inlägg till ikväll. Men bara om jag har känt något extra eller det har hänt någo kul.
Skönt med sovismorgonis iallafall.
 Det var snöstorm hela dgaen igår och det fortsätter bara snöa... Försökte lämna in mobilen, men det skulle kosta minst 300-400 kr att bara få en undersökning. Så jag behöll den, fast knappen är bort. Blir så himla irriterad på sådant där, skönt att Nina följde med.
Imorgon åker jag till E-tuna!!!
Love


shit!

Oj, oj, oj, oj...
Har världens huvudvärk. Känner att jag borde gå till skolan iallafall. Första lektionen är inställd märkte jag nu på morgonen, det var ju ganska skönt. Nu behöver jag inte åka härifrån förrän typ halv tio. Men jag orkar inte riktigt, känner mest för att bara ligga i soffan och läsa. laser nineteen, eightyfour. Den är faktiskt himla bra, läser den på engelska, ibland tappar jag typ bort mig lite. Fast om jag koncentrerar mig´förstår jag nästan allt. AJ, mitt huvud känns som en stor boll, som int eborde sitta där, helt svullet och dunkande. Önskar man kunde lägga ifrån sig det, när man känner för det. Tänk vad praktiskt det vore, huvudet väger ju så mycket. Då skulle det blii himla lätt att studsa omkring. Just nu är det bara hemskt.
Det skulle bli storm idag också, 17 minus och storm, det känns inte lockande att gå ut. Plus att det kanske skulle snöa... Blä jag vill verkligen nte.
Jag och Nina ska fösöka gå och byta in min telefon idag, den där jävlaknappen har ju lossnat. Så det år ju knappt att låsa upp skiten. Blir så irriterad, garantin är på ett år, och grejerna är typ gjorda för att hålla exakt ett år. Så himla dåligt.
Nu fryser jag också....
Fan...
det här känns mer som en LOVe dag. Men det är skumbananens tur, så
Puss och kram, skumbanan


LOVE

Hej!
Hade ingen teater idag, det var visserligen tråkigt, men ganska skönt också för då slutade jag vid ´1 istället för halv 5.
Nu pratar jag med mamsi i telefon, mys pys.
Saknar Joakim som en galning, använder hans "fina" ord. Saknadsångest. Orkar inte skriva något lång idag. Vi hade fyllde i en Disa undersökning idag i skolan, den var hemsk. Man blev typ deprimerad av den. Jaja, nu så.
LOVE


DUKTIG

wiiii!!!
Nu har jag varit jätteduktig.
Slutade kvart i ett, gick på stan en stund med Bexi, mys.
Halva klassen hade partidebatt idag på samhällslektionen. Jag ska ha det näsa måndag. Men bestämde mig för att sitta och plgga nu, eftersom jag ändå kom hem så tidigt. Så nu har jag pluggat sen kl halv fyra, fastän jag hade lite ont i huvudet redan när jag startade. Har suttit och lyssnat på partiledarbebatter, antecknat, läst och antecknat lite till. Det är en otrolig lättnad att nästan vara klar med allt det här och bara behöva repetera lite innan måndag nästa vecka. Jag ska debattera för Kristdemokraterna, tycker att det är ganska skönt faktiskt att ha ett parti som är helt emot ens personliga åsikter. DÅ kan man låstas att man går in i en roll och så blir det hela inte lika pinsamt.
 Nu har jag i vilket fall som helst, en om möjligt ännu värre huvudvärk. Som på något konstigt vis sprider sig i hela kroppen, känns det som.
Längtar efter att Joakim ska ringa. Pratde med honom en liten stund, efetr skolan.Men hans pappa är i eskilstuna just nu, och det gör att J blir väldigt upptagen av sin käre far. Fast visst jag kan förstå det. Deras relation är också väldigt betydelsefull för min älskling,det vet jag, och jag tycker det är bra. Hans pappa är jättsnäll också så det är ju bra. Fast J verkar sakna honom mer än vad jag saknar min familj.  Men det är ju alltid mysigt att umgås  med dom man älskar. I helgen åker jag till "gällstan" och det ska bli så himla härligt att få slänga sig in i hans armar. Vi firar nio månader idag!!! Det är så konstigt, för det känns som om vi har varit tillsammans i säkert tre år. Det säger till och med Bex. Samtidigt så känns det som om dom här månaderan har gått så himla snabbt, minns som om det var igår våran första kyss. Där i säveskolansaula, när vi såg Curtains. Så himla vackert. Du är värd hela mitt hjärta och tusen gånger mer.
Jag älskar dig, oädligt mycket. Jag är din.
Kyss.
Nu är det dags att dricka mer té, och slänga sig på soffan.
Puss och Kram skumbanan


vampyrerna lever...

Dracula
Emy och jag började kvällen med att gå och äta Sushi, det var jättemysigt. Sen åkte vi vidare mot Karlaplan, för att köpa godis och  gå på Dracula.
 En fantastisk föreställning, en historia om Greve Dracula och överklass flickan Mina. Mina som blir trollbunden av Draculas onda krafter och förälskar sig i honom, trots att hennes fästman gör allt för att rädda henne från ondskan. Pjäsens musik, har en underbar rytm som gör att man sätts i en sinnesstämmning som heter duga. Otroligt fina texter, som dock ibland kan vara lite svåra att urskilja då musiken blir för hög. Dansarna gjorde ett makalöst jobb, framför allt var en dansscen väldigt häftig. Då alla möbler och annan rekvisita som fanns på scen satt fast i eller bestod av dansare. Plötsligt började bara bordet dansa och succesivt även de andra möblerna, klädhängarna, stolarna et.c. Föreställningen var över tre timmar lång, men det gjorde inget, kom på mig själv med att sugas in in historien flera gånger. Det har jag haft svårt att göra sen jag började på VRG och tittar mycket efter det tekniska på scen.
Efter det åkte vi till Stuvsta, hem till Mate och Marie. Sov i deras vattensäng, det var jättehäftigt att sova i den. Kändes nästan som att sova på en båt.
Det gillade jag mycket eftersom det är en av mina största drömmar att bo på en båt. skulle vara så otroligt häftigt att kunna åka var man vill p åhavet. Och mysigt att somna till vågornas kluckande. Till och me dom det är storm skulle jag tycka att det var mysigt. Då får man ju höra åskan och ligga och dricka en varm kopp té. ´Mmm... det låter ju så härligt.
Vi var hemma hos Biggis och Marcus idag. Dit jag antagligen kommer flytta nu om X antal dagar. Dom var jättejättetrevliga, barne var också jättemysiga, och alling verkade som om det skulle kunna fungera superbra. Så det känns ju himla bra, plus att dom bara bor fem mn från pendeln, som tar en kvart in till stan. Helt perfekt :).
Tycker fortfarande att det känns obehagligt att se Pierre, såg honom genom fönstret i hans villa idag, kändes jättehemskt... Förstår inte riktigt att Mamma kan träffa honom så lätt, men det verkar ju gå bra iallafall. Han tänker tydligen flytta till en lägenhet nu, och sälja det stora huset, båda hans döttrar har ju flyttat hemifrån, och nu bor han i villan helt själv.
Nej nu ska jag nog ta och sova om en stund, först godnattprata lite med Älskling, det blir mysigt. saknar honom... men vi ses väl nart antar jag. På fredag... kyss...
Godnatt!
Love


Min ögonsten!

Jag vaknade med ett leende på läpparna. Ansiktet bakom min ögonlock var ditt.
Ida ska jag och Emy titta på Dracula, först ska vi äta Sushi på mysigaste stället inne i stan. De ska bli roligt att träffa mamsi och emsi igen, det var faktiskt länge sen. Får skjust in till stan, det blir perfekt eftersom jah inte har löst ut något pluskort ännu och måste betala med remsa på helgerna då.
Just det! apropå pengar, blev jag så himla glad igår, det hade kommit in pengar på mitt konto, för att jag jobbade på Stora sthlm för ett antal veckor sedan. Jag var osäker på om jag skulle få betalt för det, men det fick jag :)))). Så det var ju en himla tur. Nu ringer älskling, och ska snart åka så,
puss och kram skumbanan!


tröttisdag 22 januari

wow!
Började dagen med att snooza tio minuter, fastän jag bara hade en halvtimme på mig. Det kändes ju inte så himla kul, sen när jag kom på att jag hade bråttom. Men tröttare dag får man ju leta efter. Sen hade vi gymnastik på idrotten, som börjar kvart över 8, Bexi gumman, var så trött att hon sov på gympasalsolvet, stackarn. Hade bara haft 2 timmars sömn dom senaste två nätterna. Warren kom fram och pratade med henne efteråt, för att säga att det inte var bra att sov aså lite. Hon kunde ju faktiskt inte hjälpa det. Sen teater, med övningar om Bröderna lejonhjärta, till och med våran lärare erkände att hon tykte att pjäsen sög. För övrigt var det sista lektionen med Lisa, sen får vi Martin. Det ska bli himla spännade, det sägs att han är enormt mycket bättre än henne så vi hoppas verkligen det. film på Historian, en jättebra en om Martin Luther. Alla verkade vara så sjukt trötta idag, känns som om man redan behöver ett nytt lov.
Inte nog med det, så kommer Sylvia våran svenska lärare och tycker att vi ska klippa och klistra på svenskan. Från någon osynlig stans hämtade jag energi, och jag och Anna tillverkade finste kyrkan, jag gjorde en munk som va kastrerad, med en överkryssad kuk på. Så lektionen blev faktiskt ganska rolig ända, kanske just för att alla var så trötta och behövde något annat att tänka på. På bussen hem var jag så slut att jag somnade, jag brukar nästan aldrig kunna göra det,är så rädd att jag ska försova mig. Skönt att Nina, Moses och Noak plockade upp mig så jag slapp byta buss och gå sista biten. Nu dricker jag vin, äter chips och pratar med joakim i telefon.
Love


ehh..., skriver en rubrik sen om jag kommer på nåt

tjosan!
Gick upp kvart i 6 idag, sådär lagom kul...
För att gå till gynekologen dessutom, var där tillsammans med, eller vad spelar det för roll egentligen. Jag var där i alla fall. Hos en jättegullig och supersnäll "dam" men med sjukt läskiga och stirriga ögon. Hon gjorde typ en undersökning, med ett järnrör,och en slags krok. Visst okej så länge det var bomullstoppsar och olika föremål. Men sen skulle hon in med fingrarna och peta också, lite intimt, men man vänjer sig nog. Det var inte så hemskt ända, trodde att det skulle vara värre. Sen skrev hon ut P-piller (noevelleta eller något sånt).
Vi gick til skolan och var typ där en och en halv timme innan vi började. Köpte en macka i skolans café (café blond). Det var rätt segt att vänta på att naturkunskapen skulle börja men det gick bra ändå.

För övrigt var det våran sista naturkunskap kanske någonsin, det känns lite sorgligt faktiskt. Jag tycker ju att det är kul, men våran lärare på VRG är inte alls lika bra som min gamla lärare Ola. Hans lektioner var bland dom roligaste i hela högstadiet, och jag brann verkligen för No ämnet. Nu känns det inet riktigt lika roligt mad NK längre. Men jag frågade om det var olle ( min nuvarande NK lärare) som skulle ha Bkursen också, det var det inte. Antagligen skulle Mr D eller Phil ha den och då kanske jag tar den ändå. jag gillar när kurserna undervisas på engelska, det är roligt och det känns som om man utvecklas så otroligt fort i språket när man tvingas använda det.
 Just nu har jag Mr D   i matte, och jag gillar faktiskt honom, han svävar iväg ibland bortanför ämnet, men det gör liksom inget för på något vis känns det ändå, oftast, relevant.
Nog nu om mina lärare. Jag tog i vilket fall som helst en tidig buss tillbaka till Norrtälje ( Bexi skulle på bio med Gurra) det var rätt skönt att vara tillbaka redan runt 4/5. Där letade jag upp ett apotek, och tog ut P-pillrerna. Pratade med Joakim i telefon, han vägrade lägga på när jag skulle beatla ;).
 Saknar den människan otroligt mycket! Förstår typ inte själv hur någon kan betyda så mycket för mitt liv och mina känslor. Men det gör han i alla fall, den där filuren som bara plötsligt dök upp. I en liten teaterklass på kulturskolan på Gotland, ett litet sms, fler sms, en musikal och jag var fast.
Nu har jag inte fler känslor attt berätta om för tillfället.
puss och kram skumbanan


emy

Godkväll
Nu sitter jag i Norrtälje med lilla mini laptopen i knät (den är dock inte min :p). Emy skickade ett sms till mig idag, hon sa att hon hade sett twilight filmen nu. ´Fastän jag sagt att dom inte var så bra, sen skrev hon att hon blött näsblod också för första gången i sitt liv ;). Jag blev jätteglad att hon hörde av sig, det var längesen jag pratade med henne. Hon fick ringa mig sen från hemtelefonen på Gotland, mamma blev lit esmåttirriterad för att vi pratade så länge ;). Men det gjorde inget för det var mysigt att prata med sin syster yster för en gångs skull. Hon verkade sakna mig också för hon snackade på av bara farten. Dom kommer till fastlandet i helgen, mamma och emy alltså, det ska bli roligt att se dom igen. Har inte gjort det sen i julas. I helgen ska vi utnyttja julklappen emy fick av mig, Dracula, viktorrydbergs musikal på maximteatern, ska bli jättemysigt. Vi ska gå helt själva Emy och jag, kanske käka något innan :).
Joakim har varit dålig på att höra av sig hela dagen, fast tror att jag blir mer lättretlig när vi inte ses på så länge. För då vill jag typ att allt ska vara så perfekt som det bara kan bli mellan oss(vilket det oftast är) men om det diffar då på ett enda litet ställe blir jag typ sur med en gång. Så det beror nog mest på mig. Ska iallfall prata med honom ikväll, saknar honom supermycket. och det är en hel vecka till tillls vi ses, skitdrygt. Fast jag har vetat länge attt et skulle bli så efetrsom det beror på musikalen och att Emy och domkommer upp och så, och det är ju kul.
Gick på stan en stund idag med Bexi, köpte nagellack för mitt presentkort på HM som jag fick av Magdalena, Anki och Kalle. Hon var mysig som vanligt, det är otroligt att vi är så bra kompisar fastän vi bara känt varandra i drygt en termin. älskar dig!
nu ska jag scosialisera lite grann ;).
love
 


bröderna lejonhjärta

Sett Bröderna Lejonhjärta nu. Blev djupt besviken, de förstörde hela min romantiserade bild av syskonkärlek. så fort det varit något dystert som hänt i föreställningen kom en clown eller liknande inhoppade, för att lätta upp stämmningen. det gjorde att man aldrig fick den djupa känslan av syskonens samhörighet. Och budskapet med pjäsen blev att döden är någonting positivt som bara kan hända när som helst. Inte så som jag tror att Astrid Lindgren ville framställa det, som att döden var något vördnadsfullt att ha respekt för. Jossi, guldtuppen, förrädaren hade en clowndräkt i en massa olika färger, sofia, duvdrottningen hade en svartkappa och från huvudet strån med halvdöda duvor på, inte så vackert. Alltså var besöket inte så lyckat, de flesta i klassen, om ut i pausen och gnällde om hur dålig den var. Jag tror att de flesta blev väldigt besvikna på pjäsen eftersom vi alla har Astrids historier i hjärtat sen vi var små.

Nu, sleeping hos Jacob.
Puss och kram skum banan

godmorgon 19 januari

Godmorgon, Godmorgon.
Snoozade säkert sju gånger imorse, tills Joakim ringde och fick upp mig ur sängen. Pluggade engelska halva natten, antagligen därför jag är så trött. Som tur var hade jag sovmorgon idag, men engelska qiuz som inte är lika roligt :p.
Jaja det går nog bra.
sover nog hos Jacob ikväll.
Ha det!
puss och kram skumbanan

Hihi

Hihi, jag vet inte riktigt vad man ska skriva , men det är ganska mysigt att ligga som en klump (det ordet har jag tagit från joakims supergulliga kusin frida) i soffan och fixa med sin blogg. Det blir ju lite som en dagok, och dagböcker är ju mysiga. Jag har dock aldrig riktigt lyckats skriva en full dagbok dom blir halvfulla sen vill jag ha en ny. Men det här kanske faktiskt kan funka. Även om ingen läser så känns det som om man skriver till någon ;).

 Och vem vet, kanske läser någon en dag detta o då kan den få veta att jag är 16 år (just fyllda ;)) och går i etten på gymnasiet. Idag  är det måndag, i helgen var jag i eskilstuna hos gullgaste ever, sov en natt hos Ike, först såg vi dock på bio, snabba cash(inte särskilt bra), sen på morgonen gjorde hans super snälla mamma amerikanska våfflor med sirap och hemgjord sylt till. på lördagskvällen var vi en stund hemma hos matti, det var också supermysigt,, hon fyllde 16. Vi såg på en skräckfilm, det var värsta våldtäcktsscenen i den, skitäcklig scen. Gabi var också där, hey Gabi, read this when you have learn swedish :p. Olle, och ida var okså där.

Gud vad jag babblar en massa skit, haha, men jag har ganska tråkigt och orkar inte plugga engelska som jag kanske borde har något slags quiz imorgon :s. men det går nog bra, hoppas vi. jag har ju fått överraskande bra betyg i övrigt i engelska så kan väl inte klaga antar jag. Nu är jag kissnödig som f*n. Har druckit flera koppar te, nu på kvällen. Så om jag inte kissar nuu, kommer jag vara tvun´gen at gå upp inatt. Det gillas inte fetrsom jag just nu tillbringar nätternna i en loftsäng, med andra ord för lat för att klättra ner mitt i natten ;).
Just det, Tack JOcke för boken du skickade med mig, vi skulle välja en engels bok att läsa till english A kursen. och den blir perfekt till det. Fettskönt att ha det klart redan och slippa tänka. SÅ puss på dig!
Nej nu får jag nog göra engelskan och toan innnan jag pissar på mig.
sov så gott.
Love! 


Jag


haha!

Det ni trodde att jag aldrig skulle göra!!
Skaffa blogg, undrar hur länge det dröjer tills någon läser den...
Jaja det kunde väl vara kul att pröva.

Hur jag mår idag? ja just nu känner jag mig allmänt självmordsbenägen. Men annars så är det bara bra.
hmmm, vad skriver man i en sån här. jag vet inte riktigt.

Idag har jag iaf varit på besök på stadsteatern gick på stora scenen, fettcoolt. dom visade oss hur man gjorde peruker så himla pilligt. visste ni att man sätter ditt ett hårstrå i taget ibland två. Så himla coolt. 
Namnet? ja jag hoppas att en dag kunna byta till "deck Lilja", efetr mammas mammas mammas mammas nånting nånting, är iaf ett sjukt fint namn tycker jag. 
Puss och kram skumbanan!
 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0