Till Gotland imorgon

Jag längtar efter tre saker just nu eller fyra förresten.

1. JOAKIM, lämnade hemmet i måndags, dock känns det som om det var evigheter sen...., och det är så länge till vi ses nästa gång, eller en och en halv vecka men ändå!

2. Till jag kliver av båten imorgon, och är då på Gotland, åker med en liten snabbfärja tydligen, så är framme redan vid nio :D, det gillar vi starkt!! :D Har packat allting redan, så nu vill jag bara iväg, bort från plugget en stund och få slå sig ner framför brasan, med en bok, eller en film eller något annat mysigt :) <3

3. ELSA, saknar bästa Elsa mycket men vi ska ses på lovet så det så!! :D det kommer bli väldigt mysigt, :) <3

4. Choklad... eller snarare Godispåsen uppe i köket som bara ligger och suktar ;)
 
Det blir allt för idag, har ingen datorlust ;)
Puss och kram skumbanan

Det börjar bli vår nu :D


host*

Har varit sjuk, sjuk, sjuk!,
Det ursäktar faktiskt varför jag int ehar skrivit, åkte till eskilstuna på onsdagsmorgonen, och låg i sängen och hostade och drack varm svartvinbärsaft med citron hela dagarna. Blev bättre framåt helgen, hostade fortfarande på lördagen, men ingen feber iaf. Joakim fyllde år på lördagen, överraskning för honom att hans familj kom flera timma tidigare än planerat, jag visste dock om det ;).
Det var en mysig lördag med kusin och systeroch moster o familj til Joakim. Gav honom en kudde som jag sytt :D och broderat på.
Sen på söndagen var jag tröttare än vanligt men ändå frisk. Vi har läst Harry Potter, och ätit mycket i helgen, känner mig som värsta tjockisen, typ proppat i mig godis men jaja, det får man när man är sjuk.
Tittade på I Taket Lyser Stjärnorna för tredje gången igår. Första gången jag såg den var med mamma på bio, då grät jag från att mamman snackar om tulpanerna (typ efter 25% av filmen) och sen fortsatte tårarn att strömma i ungefär en halvtimme efter att filmen var slut. När jag säger gråter menar jag inte typ lite snyftningar, utan jag verkligen störtgråter. Sen andra gången jag såg den var med Atheneklassen, kunde inte lipa på samma sätt då, även om det var hemskt. Sen igår grät jag så mycket att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Allting känns så när apå något vis. Min mamma är sjuk (dock inte dödligt), min mamma gillar blommor på våren, har brutit med mina närmsta kompisar många gånger, utan att egentligen velat det, och sen så gillar jag inte slutet, när hon åker med sin mormor till thailand istället för med sin mamma. Dom flesta skulle nog tycka att det var ganska bra men jag bli bara ledsen, det var ju liksom deras resa dom kunde väl åkt någon annanstans. Så jag grät i alla fall, typ halva kvällen i joakims famn, bara tanken på att mista någon man älskar är fruktansvärd.
Då kommer jag automatiskt att tänka på min farmor och blir ledsen över det. Hon var världens bästa, men tyvärr spritmissbrukare, och dog pågrund av det.
Det jag skulle komma till var att nu känner jag mig sjuk igen, och har svarta påsar under ögonen, inte kul, vet ju inte vad det bror på heller. Orkar inte mer nu.
Love


trött...

Är så sjukttrött att jag inte vet var jag ska ta vägen,

Har haft teater i två och en halvtimme nu på eftermiddagen, sjukt sköna lektioner tillsammans med Rikard, Magdi och Happy!! super bra grupp, vi gör en "trailer" till en pjäs av Lars norén, det är fettkulllllll. Och det går verkligen bra för occ, har kommit långt, och idag kunde vi våra gamla manus fr ett nytt som Happy skrivit ihop. Det var super bra, många super nu känner jag men det är verkligen SUPER ;).
Dock är jag otroligt trött, tror att det är min förskylning som ändåinte vil ge med sig. Det kändes så bra i måndags morse men nu är jag trött och har väldigt ont i huvudet, känner mig nästan febrig igen... Inte alls kul.
Vill ligga i våran stora säng i lägenheten och bara frossa i lukten av Joakim.
Egentligen ligger min matemaik här och väntar på mig. Har quis imorgon D=... vet inte vad jag ska ta mig till, men får väl anta att jag klarar mig, det är ju bara på Gnivå så det kanske går. Dock känns det som om jag inte kan någonting, och att jag suger på geometri, vilket ja gör eftersom allting blir fel, men G uppgifterna kanske jag skulle kunna klara, om jag bara kommer ihåg formlerna. suck...
Pratade just med Jockes mamma, undrar om hon fortsätter babbla i andra änden fortfarande för det blev nämligen plötsligt bara tyst, haha.

Så här känner jag mig just nu,                           
Love


dålig uppdatering

Dålig uppdatering, tack jag vet,
fick reda på att min mamma läser bloggen... så nu är man inte fri någonstans ;) eftersom hon nydligen även införskaffade facebook. Haha det gör inget mamma :p
Pratar med JOkim i telefon samtidigt, är något svårt att koncentrera sig då. När han liger i andra änden och knäppar sig ;)

Vi har sju inlämningar den här veckan, så det är rätt mycket men sen är det påsklov i mitten på nästa vecka wiiiii :D. Då hoppas jag få träffa elsa.
Puss och kram skumbanan
kom nu våren!!!


oki


ALLA SOM HAR MOBIL MÅSTE GÖRA!

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
kille

Vad står det i ditt nionde sms?
saknar dig något otroligt.



Vem ringde dig senast?
Joakim :D <3

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
knäpp bild av Jocke, ser mer ut som ett halvrakat monster, fast den är ganska snygg ;) xD

Vilket språk är din mobil
Svenska

Vad heter din ringsignal?
stronger than jesus (Colonia)

Hur många sms har du i din inkorg??
kan inte se om jag inte raderar :p

Vad står det i ditt tredje sms uppifrån
yes!



Vem är din 13:e kontakt?
haha, Atheneskolan (hahahhahahahah)

Vem är din 30:de kontakt?
Emma (kusin) :D

Ogillar du nr 5?
Amanda :) nej verkligen inte!! sötaste ju!!! <3

Har du varit i hop med nr 1?
Bexis mamma xD skulle inte tro det ;)



Vad har du för färg på din mobil?
Svart, o GUUUUUlD ;) hihi


sjukling

Nu har jag ätit och varit i skolan,
Massor utav plugg är mitt liv just nu, matte, Sh, Historia och TEATER till nästa vecka. Samhällen har vi inte ens börjat på, svälj, klump... 

Vaknade i alla fall med, Sommar, sommar, sommar, sommar, SOMMAR e det bästa jag vet. Alla mina katter o getter, får o höns håller med mej om det. På hjärnan det har både varit härligt och enerverande, kan man säga ;D Fast mest glad blir jag nog vav den ändå :D
 Tommorow I´m going to Eskilstuna. It´s a town far away from here (eller inte....) anyway, in Etuna the most beautiful man in the world are living. And I love him.

Längre raport kommer när jag känner mig frisk. Tror jag inte ska delta så mycket på idrotten imorgon i alla fall.
Puss och kram skumbanan
Ps, It´s him ->


morgon

 

Joakim, rakade av sig halva håret för ett tag sen, nu har det växt ut lite, men set här är en gammal bild.
PUss på dej!! och gomorronpuss på er!!


fryser...

Tror jag börjar bli sjuk...,
grrrr.... jag vill inte bli det, orkar inte. Fast hart typ feber, känner mig jättetrött och frusen. Har mycket plugg dessa veckor, inte minst inom teatern. Samhälle och Historia hela dagen imorgon. Känns sådär lagom kul. Antar att det bara är att lida sig igenom. I helgen frå jag i alla fall träffa Jokaim och Zinai igen. Det var lite synd, för Sonnie frågade om jag ville följa med och träffa Ebba i helgen, men Kan ju inte:(. Det var faktiskt tråkigt hade gärna gjort det :).
Mina fingrar är iskalla, och samtalet med J bröts just, seeeeegt. Ville prata ut mina trötthetsvibbar på honom, det brukar kännas bättre då ;).

Det känns inte som att det är så många som är inresserade av mitt liv. Min blogg är väl tråkig antar jag...
Haha, jag vet allt handlar om mina känslor för olika saker och ting. Men det var lite det som var meningen med den här sidan. Det var liksom tänkt som en dagbok, fast en öppen sån. 
 
Det var i alla fall sjukt mysigt förra helgen, vi läste harry potter, och spelade dice wars, mest hela tiden( jag äger på dice wars!!!!) Haha, varvat med sex och hundpromenader. Tänk om man hade sett oss utifrån det måste varit stört, men mysigt var det i alla fall.
 Love


febrig D:

Min sudda ut knapp fungerar inte D:,
Det är himla surt så nu måste man skriva allt perfekt eller trycka på delit och hålla på och krångla!! blää säger jag om det!!, känner mig feberfrossig , har varit det ända sen igår kväll. Då var jag helt blek också, det känns inte kul... men sånt är livet! hade DISA idag, känner mig verkligen positiv,,, NOT!! asså det suger verkligen, int eför att vara dryg men det är faktiskt inge bra!! Joakim och Zinai verkar ha det bra, inatt ska dom sova hos ISAAC , hoppas det funkar bra.
orkar inte skriva mer. NI får några gamla bilder istället, teatern idag gick bra iaf vi läste manus hela lektionen :D
PUSs och KRAm skumbanan

vårtecken förra året, önskar dom kunde dyka upp nu!
härlig bild på den blåa himlen
min supersöta hund i hatt :D <3


nynnleken

Har gått runt med denna på hjärnan hela dagen (min visa)
Mamma sjöng den alltid för mig när jag var liten.

Lilla trollet klumpa dumpa, skulle gå på fest. Trollets mamma sa, minns att du är gäst. Nig så fint för tant och hälsa från trollets mamma. Lilla trollet klumpa dumpa spillde sin choklad, oj min lilla stumpa det var inte bra. Lilla trollet börja gråta då, sa jag vill till mamma gå, rusa hem med samma. Lilla trollet klumpa dumpa rusa hem med fart. Trollets mamma undra då, varför kommer du så snart, mamman trösta då sitt troll, med en väldig cocosboll, gjorde trollets mamma.

Ville bara skriva den också, texten är lite fel här och där, för jag mindes den inte riktigt. När jag lärt mig den helt utantill ska jag skriva den igen, den är fin ;) <3

Fina Joakim ox Zinai

MIN SUPERNYTTIGA LUNCH, UNDER DEN FYRA TIMMAR LÅNGA HÅLAN PÅ FREDAGS FÖRMIDDAGEN.

 Är i Eskilstuna,
Har haft sådan panik över svenskan till på tisdag. Fast nu känns det lite bättre, jag bröt faktiskt ihop två gånger och började gråta. Joakim hjälpte mig och det känns som att jag har bättre kol nu i alla fall även om jag fortfarande inte vet riktigt vad jag ska skriva... men har fått lite bra ord och stilistisak verkningsmedel som jag kan anväända mig utav från Joakims papper, lustigt att vi knappt har pratat om det.
har funderat på att börja skriva en bok,d et skulle vara roligt. Jag vet att jag inte kommer få tummarna loss förän jag går och köper mig en fin skrivbok som jag kan bära med mig överallt. Det skulle varar roligt att skapa lite. Första ordet ska vara "Emellanåt", vet inte riktigt varför men det låg fint i munnen.
Känns sorgligt att åka ifrån Zinai, har varit så mysigt när hon bodde hos mig. Det är som J sa, jag kommetr gå ner i en deprision när jag varken får vara med henne eller honom. Fast allting går väl bara man vill antar jag.
Just nu är min kära vän på ung vänster möte, man vet aldrig hur länge dom håller på!! Får damp vill att han ska vara här NU, nu, nU!!
Men kanske ska ta och börja laga mat, tomatsoppa med hembakat bröd :D
LOVE


axel

lilla axel på mitt rum ;)

och såhär kul kan man ha på lektionen när det visar sig att vi har vikarie minst fram til påsk :))))


torsdagen

Var himla trött imorse,
vet inte varför hade somnat relativt tidigt. Sen så blev jag väckt utav Joakim, vid 6, det var jag som bett om att han skulle ringa tål att tilläggas. Jag har Joakimbrist, saknar människan så jag typ vill gå under. Däremot så är det fredag imorgon och då beger jag och zinai oss till eskilstuna, jag vill åka hem nu, nu nu!!!
Ska möta Becksi utanför dinken vid ett. Min vän jag älskar dig!
Haha, jag, tänkte åka till stan med mjukisbyxor vad sägs om det, tänk om min mamma visste :P, jag har aldrig gjort det i hela mitt liv, det är så fruktansvärt fult. Orkar bara inte klä på mig något vettigt!!
Jaja, nu är det väl dags att läsa lite kanske, eller nåt sånt. Skrev en hel presentation om 1984 igår :) det var duktigt gjort. Fast när  jag skulle läsa upp den för J så somnade han nästan, bläääääää...

A, solen har lämnat mig.
Ensam står jag kvar.
Tårar utav torkat solsken rullar sakta ner för den kalla kinden.
Love
För alltid ska jag finnas där för dig. Du betyder allt.


mmm:D

Fin dag!
Det har varit en superbra dag, faktiskt. Jag saknar Joakim supermycket! Idag gjorde årskull 94 färdighetsprov till teater på VRG, och några ur min klass och jag var såkallade Guider. Som skulle finnas till hands om man ville ha svar på några frågor om skolan, eller bara var väldigt nervös och behövde någon att prata av sin nervositet på. Samt följa dom till ett övningsrum, de sista minutrarna innan det är dags att spela upp sin monolog. Personligen tycker jag att det är väldigt intressant att titta på hur nervösa alla är, och minnas hur det var för exakt ett år sen när jag själv stod där, och skulle göra prov på VRG, det var nog bland det mest nervösa jag har gjort i hela mitt liv. Jag kom in!! Ni frstod inte hur glad jag blev när jag fick tillbaka mitt brev, och det stod att jag hade en garanterad plats, jag fick 18 av 20 poäng på mitt prov, och var himla nöjd med det. På skärhomensgymnasium fick jag dock 20. Det var där som Ylva, Jacobs mamma, så gärna ville att jag skulle gå men så blev det inte VRG, mitt bästa val någonsin, träffade ju dig BEXI
Fick just ett sms från älsklingen där det står något om ettt jättegulligt par, då fick jag värsta saknadsångesten, jag vill vara det där supergulliga paret som bara är så fina. Som jag vet att vi är när vi möts, men jag vill få vara med dig varje dag i hela mitt liv. Vet inte vad det här kom ifrån men pötsligt fick jag lust att skriva en liten dikt här.

Stjärnan föll, men svaret förblev.
Hoppet sjönk, men stjärnan förblev.
Svaret förändrades, men hoppet var sist kvar.
Stjärnan fanns kvar, men svaret föll bort.
Hoppet stod upp, men stjärnan föll bort.

Hmm, vet inte varför men det kom till mig, och kände att jag kunde dela med mig av det.

Puss och kram skumbanan


hej!

HEJ!
Idag skippade jag engelskan, har gått utan Jacka hela dagen för att det är VÅR!!!!
Hade teater på eftermiddagen, en mysig lektion med mycket youtube klipp ;)
Love


no o ne

min hund som jag just nu har i stockholm oj! chansade bara på ett nummer, men jag ger er den iaf :p
:Ddet här är min fina lillasysterhahahaha! sorry Joakim! PUSSen mun!!
nu får det vara nog engelska väntar

bilder :p

För alltid ska jag finnas där för dig. Du betyder allt.Världens bästa Bex tog den här bilden :)) <3

visste inte vad jag skulle skriva som morgonhälsning så här kommer lite gamla bilder :p


Lovet :D

Nu ska jag skriva i bloggen!!

Jag ska berätta om mitt lov som mestadels har varit underbart, men jag börjar med att berätta att jag just nu lyssnar på musik, dricker cola, messar med Joakim, och borde skriva Historia ;).
Mitt lov började med att jAG OCH Bexi nästan missade båten... men det har jag redan skrivit om, så vi hoppar till Gotland. Väl på ön i Hörsne, träffade vi Mange och Andréa. Mange som just nu bor hemma hos mamma och Emy, och Andréa som är hans kompis, och mammas kompis och Emys kompis och allas kompis ;) och har varit tillsammmans med Linus har hon, och en dotter som heter varga som fyller två år i sommar har hon. Ja dom träffade vi i alla fall där och drack té tillsammans med. Sen gick vi upp och skulle sova på Emys rum, hon har två sängar där, och sov själv i mammas rum. Det var väldigt kallt där men det gick bra i alla fall, fast när Andréa åkte tillbaka till Visby, flyttade vi ner i vardagsrummet, där det var något varmare, eftersom det eldas varje dag där, från morgon till kväll. Första dagen skulle Emy på dansträning, så jag och Bexi följde med in till visby för att köpa hårfärg. Vi hade Zinai med oss, och mamma ville inte att vi skulle binda henne utanför, så jag gick in på lindex och letade fram en röd färg, som jag visade i skyltfönstret för Bex, hon nickade på det andra valet så den fick det bli. En knall rödfärg på paketet, lite mörkare, i erkligheten men fortfarnade snygg,, jag är faktiskt nöjd.
Det roliga var att vi gick till mammas ateljé för att det var blött och kallt ute, så började vi läsa på paketet till färgen hur man skulle göra, hmm... säger jag efter en stund det verkar som om det är toning det här som går ut efter 25 tvättar, ojdå! hmmm... efter att både mamma och Bexi tittat då den konstaterade de samma sak, och vi åkte för att lämna tillbaka varan. När vi kommer in i affären är vi så där övertrevliga som man bara kan bli, och möts av en så himla grinig kassörska, hon snäser åt oss att varan är kosmetik och inte plomberad därför kan dom inte ta tillbaka den. Vi säger att det var butiken som skyltat fel efetrsom den stod på hyllan för permanenta färger.
Hon säger att det ändå inte går och börjar läsa på förpackningen, efter mycket läsande hittar hon konstruktionen och förstår att färgen trots allt är permanent, hon snäser att så här är det... och jag ler och säger så bra då vill vi ju ha den! Rebecka sa innan någonting om att hon tyckte det var dåligt att dom inte kunde ta tillbaka den när det var dom som hade gjort fel, då sa kassörskan bara att då får du tycka det, på grov ful gotländska.
På söndagen kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde, men jag vet i alla fall att vi inte kunde åka hundsläde som jag hade längtat efter, för att snön på vägen hade smält bort. Jag tror att det var då som jag tog en lång promenad i skogen för mig själv innan alla hade vaknat, väldigt skönt att vara för sig själv en stund, när man är sådär på varnadra hela tiden som man ändå är.  Nej jag kommer inte på vad vi gjorde, tittade på film och sydde kanske, det gjorde vi mycket ;).
På måndagen var vi i alla fall hemma hos Evert och Inga, och gjorde Sushi, det var ganska mysigt, jag var typ pms:ig och gansk sur redan när vi kom dit, och när det dessutom var väldigt lite ingredienser, enligt min åsikt, så tappade jag lusten helt. När Inga dessutom säger efter att vi har gjort mat i typ tre timmar (vi=Bexi jag och Emy) att det ena fatet ser äckligt ut och att det är då hon blir illamående, höll jag på att gå i taket. Så var typ sur mestadels av den kvällen, även om det var gott ;). På morgonen här, var jag också hos en konstig tandläkare, först sa hon att jag skötte mina tänder exemplariskt, sedan började hon fråga om nr jag åt godis hur ofta jag drack läsk och vad jag drack om jag var törstig. Jag svarade bara att jag åt det jag ville när jag ville. Hon såg lite sur ut men fortsatte sen att tjata om hur viktigt det var att sköta sina tänder och tänka på vad man äter. Aja.
På tisdagen var vi mest hemma och sydde och pysslade jag tyckte i alla fall attd et var mysigt, sen på kvällen åkte vi till Visby för att titta på en öppen repeition av en föreställning Kickan var med i, den var väldigt rolig, men ganska skum, hon (Kickan) gick runt och var bajsnödig hela pjäsen.
På onsdagen var de redan sags att åka hem till Eskilstuna, Bexi hade tjatat om det hela tiden, snart åker vi hem, nu är det bara två dagar kvar, snart är vi hemma, nu åker vi snart, jag blev lite irriterad på det, mitt hem är ju ändå på Gotland än så länge. Även om det känns mer som att jag bor i Eskilstuna hos Joakim. Emy kom i vilket fall som helst in efter att ha varit ute med Zinzin och påstod att det kanske skulle gå att köra med hundarna enbit ute på vägen. Så på med Termokläder, och ut till sparken med Zahara och Zinai. Det gick verkligen bara att köra en "bit", typ max tio meter. Men där körde vi fram och tillbaka några gånger, även om hundarna inte hann få upp någon riktig fart så va det kul ändå. Såsmåningom blev det dags att packa, det var mysigt att packa ner hundgrejer och så, jag fick en annan datorväska av mamma också, det behövdes. Den andra var verkligen värdelös, gjorde ont att bära. Såg "this is it" på båten en häftig film faktiskt, om dom hade visat den innan konserten skulle genomföras, om den nu skulle ha gjort det så tror jag att många fler hade velat se den. Den var skickligt gjord utav bara en massa småklipp. Klockan var runt tolv när jag och hunden var framme i Eskil, Joakim kom och mötte oss på stationen, det var omtyckt!! Sedan gick vi hem till en tv-spelandes Patrik.
 Somnade ganska fort den natten, var trött efter resan, gick upp runt sex morgonen därpå, för att hjälp ahonom med matten, följde honom tillsammans med Zinai till skolan runt 8 och gick sedan hem och sanerade köket ;). På Kvällen var det fest i lägenheten, Zinai var helt skärrad och mestadels av tiden låg jag i garderoben och klappade henne, efter att ha kört "I have never.." blev de flesta ganska fulla och började klappa henne väldigt, hennes oro förstärktes säkert efetrsom bland det värsta jag vet är fulla människor. Så jag trivdes bättre i garderoben, hörde ju ändå exakt vad som pågick där ute, nakna människor, borttappade bh-ar, blodspyende deckade fyllon, och kommentarer som "kolla brösten!", Tillslut blev jag i alla fall uttdragen ur garderoben av Joakim och vi somnade till stön från köket.
På morgonen, gick jag och J ut med Zinai,(tack för det) och pratade, sedan, drog dom flesta ganska så snabbt och det var gansk mycigt igen :). Senare på eftermiddagen somnade jag av utmattning och hann inte säga hejdå till Patrik-Hejdå Patrik!, Joakim somnade på kvällen efter att vi ätit lax soppa, och jag tittade på morden in midsomer, ensam. Sen somnade jaag också.
Vi vaknade av oss själva runt sex dagen därpå och gick en lång promenad i solskenet. Dagarna bli otroligt långa när man går upp så tidigt, det är väldigt bra. Gjorde paj, bröd och pasta carbonara på kvällen, inte lika god som mammas pasta... men ändå.
Söndag, och vi vaknar lika tidigt igen, jag hade ont i huvudet så Joakim tog hunden, han sa dessutom att han vill ha henne där nästa vecka :D. Senare på dagen gjorde vi picnick och satte oss i skogen på filten med varmchoklad, mackor och frukt, romantiskt och mysigt!!. Så härligt att solen har börjat värma!! Jag blir så lycklig när det börjar bli vår!
Idag gick vi upp halv sex för att jag skulle hinna med tåget som visade sig gå 20 minuter senare och dessutom vara ersättningsbuss... Hann köpa biljett innan jag såg buss skyten och betalade i onödan, för som kollar aldrig biljett på bussen... men jaja, man ska väl vara ärlig antar jag. Zinai sov hela busssresan, och jag missade hela första lektionen, för jag var ju tvungen att lämna henne hemma, innan jag kunde åka till skolan.
Kom dit och blir överlycklig när jag får veta att våransamhälls lärare, inte kommer att komma tillbaka minst fram till påsklovet, kommer vi alltså att ha vikarie. En som verkar gansk mesig men ändå enormt mycket bättre än henne!! Jag är så lycklig, jag är så lycklig, hela långa dan, jag är så lycklig!!
Det känns lite hemskt, tänk om hon är  jättesjuk, men hon är ju så hemsk!.
Så nu är jag nästan klar, till sist så har jag varit ute med Zinai på en lång promenad utan jacka(utan att frysa) i solskenet, och det var alldeles underbart, har fxat tuggben till henne också, och mat så hon har något att göra på dagarna fast hon hade  varit duktig när hon var ensam hemma :D.
Nu ska jag se vad jag ska hitta på!
Puss och kram skumbanan


patrik :P

Sitter i Lägenheten,
med patrik :P. Har sanerat köket nu på morgonen. Och verkar som att det planeras fyllefest här till kvällen...kul... :s Jaja, det blir säkert bra. Var väldigt mysigt att träffa Jocke Pocke. Slängde lakanen i tvätten imorse, så inatt får vi fräsha lakan, det blir himla bra ;). Har en disskusion om man ska hjälpa barnen i afrika eller inte, han har så sjuka argument! Typ att<jag lider ju inte av att dom inte har det bra, och jag lider inte heller om jag dör<
Äh orkar inte skriva nu, gör det en annan gång. Då kan jag berätta om Gotland, jag och mamma grälade, typ vårat fjärde stora bråk...
Aja,
Love

RSS 2.0