Plugg plugg plufgafgagf

Två samhällsupsatser ska jag skriva...
För att jag råkade maila min lärare, se hur et kan gå. Fast det är nog ganksa bra också iof... men jag menar som jag inte har nog med plugg, jaja.
Joakim kommer i alla fall vid ett och sen åker vi till Gotland i eftermiddag, så allt ordnar sig!
Tänker faktiskt inte skriva något plugg i helgen även om jag kanske borde, men jag måste få ha ledigt orkar inte!Nu ska jag plocka lite i mitt rum, sen äta frukost och sen ta en promenade med zinai.

Jag vill känna attt jag lever

Puss & kram skumbanan


solbikini

jag har virkat en solbikini,
den blev faktikst ganska fin tilslut :D
Den går ju inte och bada i men att sola i, och ha typ till shorts.

hihi min obäddade säng bakom ;D
Det ären ros där fram som kanske inte syns så bra på bilden.


mail

Mail kontakten med min vikarierande sh lärare idag var väl inte den trevligaste,
ush och fy och blä, vad jag vill ha sommarlov nu!
Men jag och finaste i världen åker i alla fall till Gotland i hellgen, det blir mys :D kanske ne glass på glassbaren i helgen om solen skiner. Det ser det ut som om den ska göra, wiiiee!!
Orkar inte skriva nu.

Dagens ord: Omänskligt

Love


mardröm

Drömde en skitkonstig mardröm inatt.
Lite för lång för att jag ska orka skriva hela, men det handlade iaf om att jag och Joakim var i Thailand. Plötsligt fastkedjade och tillfångatagna. Hamnar i en liten stuga utan mat men med våningssängar. Sen blir vi jagade genom slask så får typ simma och springa om vart annat.  Ser en grusplan och chansar på att dom människorna är goda. Vilket dom var, och vi kommer till en markand/loppis en enorm sådan. Ut på motorvägen in i en bil som ska ta oss till sthlm. Dock finns en fiende bil också på vägen... Där vaknar jag, för jag orkar inte drömma mer.
Hmm, konstig men i kort stil var den så.
Puss och kram skumbanan


ett år med kärlek

Den 25 april,
Det datum jag och min knäppis träffades, hihi, vi firade 1 års dag igår. Vi var i sthlm i helgen och det har varit så himla mysigt. På fredagen åt vi middag, med Biggi och Marcus, sen tittade vi på talang, åt popcorn och planerade lite inför nästa helg, då vi tänker åka  till Gotland över valborg.
Lördag morgon och vi är uppe runt åtta, jättesolig och varm dag, Zinai tycker plötsligt om att leka med fotbollar ;) så mesta dels av dagen ägnades åt att spela fotboll ( i alla fall, i min mening ;) jag vann, för jag är bäst på fotboll. punkt slut. Först middag hemma, sen vid sju åkte vi in till stockholm och kulturnatten. Strövade runt i stan, letade rätt på biljett "stället", gick längs strömkajen och så.
 Stannade till på kulturhuset, för attt titta på någon musik grej ( som vi dock inte fattade var den var) tittade istället på en snubbe som målade till musik (och en snubbe i publiken som diggade loss, rejält, fast alla satt på stollar i ett litet rum, haha). Satte oss i ett fönster och kollade ner på folket på plattan. Såg speciellt ett par som var så himla söta, såg ut som om dom var på sin första dejt och de irrade omkring. Vi följde dom ganska länge, de såg så vilsna ut, men de passade väldigt bra ihop. Så det blev ett av samtalsämnena under kvällen, vara paret skulle, vad som skulle hända mellan dom och hur det hade varit på våran första dejt. Sen tog vi oss till kungliga operan, där vi såg ett stycke ur svansjön, och en del ur operan läderlappen. Det var häftigt att vara där, dock trodde jag under den sista halvtimmen att jag skulle svimma av syrebrist. Det var så otroligt dåligt med luft i den enorma lokalen, att vi konstaterade att e måste ha glömt att sätta på någor slags ventilationssystem.
Kvällen led mot sitt slut och vi höll på att törsta ihjäl. Stannade därför till vid pressbyrån, och köpte loka, och ett äpple. Sen var Joakim väldigt trött, lite småsur sådär men ändå gullig. Han somnade nästan i vänthallen till pendeln, och somnade rejält på pendeln, han kom inte ens ihåg dagen efter att den hade kommit typ fem minuter innan ordinarie avgångstid, :p.
Sen var det i alla fall söndag så småningom, precis när vi kom hem plingade min mobil till och visade Ett år med kärlek då var det den 25. Söndagen var också en del fotbolls spelande, korvgrillning på gården, och sol. Spelade ett drak x-box spel, som faktiskt var ganska kul :D, och sen var det dags för oss att bege oss in till stan för att fira ett år :D. ÅKte till hötorget, hämtade ut biljetter till bion. Sen gick vi till kungshallen, och åt Sushi, och Joakim åt någon slags ris med kyckling. Var supermysigt att vara vi. Gick till bion och köpt epopcorn, bilar och cola, tittade sen på Alice i underlandet. I 3D! Glasögonen man fick ha på sig var roliga, men jag fick ont i huvedet av dom, för de var för stora och jag fick sitta och hålla i dom hela tiden för att de inte skulle ramla av. Men det var coolt att se filmen i 3D super häftiga efekter, och man blinkade till flera gånger ;)
Alltså en väldigt mysig helg tillsammans med den underbaraste människan på jorden.
 Dig jag älskar. För alltid ska jag finnas där för dig. Du betyder allt.
Love


knepiga O

Sorry sofia! Letade faktiskt efter dig igår,
hoppas ni får upp mitt skåp ;D men det går säket bra!
Lånade sofias grafräknare till provet, nu har hon matte, och jag är hemma, ah stackaren, men det går bra dom får upp skåpet det måste dom få! Bara det att mitt huvud inte hönger med riktigt så har nästan glömt koden till mitt eget skåp, hoppas jag sa rätt...
Har varit ute i snöslasket med Zinai nu, ush det var kallt! men lite bättre blev det i alla fall när jag tog på mig mina virkade torghandskar :D.
Jag har tre nyttigveckor det har gått en och en halv, och mitt chokladsug är enormt, ENORMT. Dricker vatten för att stilla begäret. RöRö Pella sa att jag skulle sjunga mycket hemma och att ja hade fin röst, hihi, tack för det!

Jag fick ett nytt smeknamn av Joakim igår så himla gulligt, "knepiga O" hihi, sött!

Min dag idag ser gansk aosäker ut, vil hemskt gärna se på Dansarna när dom ska ha föreställning. Dock är det inträde till miljögalan, så jag vet inte hur jag gör... men tycker det är konstigt... skulle kunna klä ut mig till djur och hänga på tvåan, men orkar inte riktigt det känner jag.
Har i alla fall Mentorsmöte, och sen historia idag, börjar vid 20 i ett, lite segt att åka in idag, efetrsom det är så tråkigt väder.
Puss och kram skumbanan


shit*

Det var fem dagar sedan... FIVE DAYS
Alltså fem dagar sen jag bloggade senast, fy och skam, men varför känna press?
Jag antar att det har hänt mycket i mitt liv, men inget enormt märkvärdigt, i alla fall inte som jag minns ;) Var i alla fall i E-tuna i helgen, lika härligt och underbart som vanligt. Zinai HUnd var med, det var mysigt, kastade pinnar med henne på ängar och gick långa promenader tills det började hagla. På måndagen var vi på en musikal som treorna på hans skola satt upp FAME :D det var kul att se, även om det bara var några av skådespelarna som var riktigt bra.
Well, yesterday I did the national test in english (speaking) it went out well( at least I think so). Soon I ´m  living for school, am going to pick up Zinai at Marcus work after school. Nw I have to go, RöRö as first lesson, wii that is fun.
Maybe writing about the theatre later, it hs been cancelled at least for friday.

Love


Ett godnattis ;D

när trollmor har lagt sina elva små troll och bundit fast dom i svansen,
sjunger hon sakta för elva små troll, de vackraste ord hon känner, o ajajajaj buff o ajajajajaj o ajajajaj buff


dagisbarn = borta

Huvudvärk i skolan, som går över så fort jag kommer ut i solen.

Skulle hämta barnen på dagis idag men när jag kom dit var dom borta.
 Dagisfröken och jag gick runt i säkert fem minuter och letade på gården efter båda två. Efter en stund hittade vi Axel klättrandes på berget, och Filip i en snöhög (den sista kvar ;) Han måste verkligen desperat längta tillbaka till vintern ;) men så kom vi i alla fall tillslut till vagnen och hem ;D Vi söng sånger och lekte till mora täsk, hade altandörren öppen, NU Är det VÅR. Sen kom söta Zinai och Marcus hem, men mat från donken, det var gott!, men ser inte riktigt hur det passar in i mina nyttigveckor, fast jag antar att gröten jag har börjat äta på morgonen kompenserar upp det, det är faktiskt himla gott märkte jag. Brukar inte tycka om Havregrynsgröt så mycket, men det är riktigt gott, när jag får göra den själv, haha.
Det var nog allt för idag, Saknar min mamma.
Så nu är jag klar,
Love
På fredag åker jag och hund till Eskilstuna, så.


oj oj oj

Nu var det väldigt länge sen...
Men det har varit lov och jag har varit på Gotland där det endast finns ett väldigt långsamt internet. Så nu är jag tillbaka i skolan och plugg plugg plugg står framför mina fötter. Minst sagt jobbigt, längtar till sommarlovet. Tänk bara typ femtio dagar kvar sen har jag gått ut ettan!!! :) Så sjukt snabbt tiden har gått. Zinai är här hos mig i två veckor :D mys, även om mestadels av tiden hon tillbringar på Marcus jobb, Tack och tusen tack för det, annars hade det aldrig funkat, hon hade blivit nesam alldeles för mycket. I helgen bär det av hem till Eskilstuna wiiiiii. Ska bli kul, sen nästa helg är et våra ett årsdag!! woho!! mys det kommer bli den 25 april :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Så,
Puss och kram skumbanan

Fin bild på honom, och en söt på Zinai


RSS 2.0