På Gotland!

Vi missade nästan båten.
Jag och Bexi hade noga räknat ut att 20 över pendeln skulle bli perfekt. Trodde vi ja!, när vi kommer till stationen visar det sig självklart att 20 över = inställd! AAaA- panik, vad ska vi göra!!! vi ringer till Marcus och Biggi, Marcus har druckit vin och Biggi hunnit åka en halvtimme... Shit!!, Marie!! <snälla marie kan du hämta oss och köra till Farsta strand så vi hinner med  pendeln ???< ja självklart!! Matte kommer och hämtar oss, eller vi misar nog den pendeln kan du köra till västerhaninge itället? nej, förresten vi missar nog den med!! vad ska vi göra då? lifta? så Matte körde oss hela vägen, så otroligt shysst!!!! vi hade aldrig hunnit utan dig!!! puss!!!
Vi kom i alla fall på båten, till slut och nu är vi på gotland. Sitter i pappas villa och tittar på barnprogram med mina småsyskon, super duper!!
På onsdag får jag träffa Joakim!, längtar ihjäl mig snart.
Men det var himla kul att träffa mamma och emy.

Puss och kram skumbanan


Näsblodsmorgon...

Vaknade vid 05.50 av att jag blödde näsblod.

Har inte gjort det, på väldigt många år, men när jag var liten så blödde jag nästan varje natt. Speciellt när jag hade ont i huvudet eller hade fått för lite sömn.
Fick i vilket fall som helst en himla huvudvärk sen när mitt arga jag vaknade till mobilsignalen... Skulle legat och läst den där timmen istället.
Får panik!, jag glömde min mattebok i skåpet. Vi har matteprov imorgon, ska tilläggas! Inte roligt vet inte vad jag ska ta mig till.
Resten av dagen har varit sådär, faktiskt, ganska många skratt, men ändå vi häll på med estetmatte. Alltså matte och teater, det var typ som att vi gjorde en pjäs som man gjorde när man gick i ungefär  trean om matematikens historia, det var inte bra. Dessutom fick vi inte se tatertvåornas föreställningar, vilket var väldigt irriterande. Uppspelat failades också gansk rejält, men jaja, sam-musikarn aspelade på glas och flaskor, det var väldigt häftigt.
Tycker ändå att dagen har varit ganska mysig. Så mår bättre nu än vad jag gjorde när jag till skolan. Även om  jag är väldigt trött. Nu pratar jag med Jocke Pocke, mys pys.
Det är 10 månader idag!!! förstår ni hur länge vi har varit tillsammans, väldigt länge, Himla bra tycker jag.
Jag För alltid ska jag finnas där för dig. Du betyder allt.älskar dig för alltid Joakim.
Love


galen moa!

Joakim säger att jag är galen,

Hallon och Lärka namnen på våra barn ;), vet inte vad jag ska skriva mer. Skippade plugget, orkade inte stå på stationen och frysa... Så stannade hemma och läste istället,
Saknar dig!
Juste! Sonnie är inte tillsammans, med sin pojkvän längre :( tycker jättesynd om henne, puss på dig gumman. !!
Förhållanden borde inte få ta slut, det är så sorgligt!!

Nu ska jag prata med Joakim i telefonen.
Puss och kram skumbanan


joakim väckning :)

Hihi, supermysigt att vakna till din röst i telefonen,

Har sovit i nio och en halvtimme, det är väldigt länge, jag känner mig utvilad men ändå inte. Kan bero på att jag tror att jag hade feber igår, det kan man ju bli ganska slö utav.
Nu ska jag äta frukost och läsa "en halv gul sol" så bye!!
Love


skumt...

Känns konstigt,

Har ont i huvudet och ryggen, sen massagestolen i skolan. Tror detssutom att jag har lite feber, brukar inte bli sjuk förrän det blir lov. Tror att min kropp har ställt in sig på det eftersom Joakim har lov den här veckan och ligger i Göteborg och läser böcker. Saknar starrkär... Har mörka ringar under ögonen också, det känns konstigt eftersom jag verkligen ahde chansen att bara slappa i helgen, men jaja, tror väl att det är lov i alla fall. Sonnie den jäkeln åker till våren, imorgon, AVUNDSJUK! Tänk vad härligt det skulle vara med lite värme, här är det -8... igår -23, så en förbättring i alla fall. Fick vänta över en timme på pendeln imorse, för dom två första tågen som kom var så fulla att knappt två personer, kom på varje tåg, och folk stod på ett ben och hängde i varandras axlar för att få plats. Det var nästan så att dom hängde utanför. När jag väl kom på ett tåg, kändes det på riktigt som om jag hade frusit ihjäl, plus att jag är så kort så står antingen och luktar i andras armhålor, eller i höjd med deras rumpor :p. Okej lite överdrivet men i alla fall, är faktiskt exakt en och sextio nu, om jag inte har vuxit ännu mera, fast det tror jag inte :p.
Längtar till Gotland ocg zinai, saknar Joakim väldigt väldigt mycket, sådär så att man bara vill skrika föra tt han ska komma. Får inte smsa heller, för att han blir "trött" på alla tusentals sms som jag skickar "jag vill hellre att du ringer, det är mycket mysigare" men tänk om jag skulle ringa varje gång jag håller på att dö av saknadsångest. Men har faktiskt bättrat mig, tycker jag själv i alla fall. Äh han får stå ut, borde vara glad att jag bryr mig om honom, ja faktiskt älskar DIG! så det så :p.
PUSSPUSS!!
Nu orkar jag inte skriva mer gör ont i huvudet, tänker skippa någon jävla stadsvandrging imorgon, så börjar inte förrän vid ett, det bli bra.
Puss och kram skumbanan


Enorma förseningar

Två och en halv timme,
Så lång tid tog det för mig att ta mig till skolan idag. Stod först en liten stund på stuvsta pendeltågsstation, innan en enormt trevlig buschauför kom och talade om att det går ersättningsbussar till gullmars här utanför. Satt då en och en halv timme på en sightsing buss utan värme, bredvid en kille som var värsta nervvraket för att han var så stressad, på en sträcka som vanlitvis tar max 20 min. Det var ändå okej det är ingenting att göra åt. sedan skulle jag åka tunnelbana från gullmars, först står det att det ska gå bussar istället, men sedan ändrar de sig och det går en tunnelbana mellan fridhem och gullmars. Så kom till sist på en tub mot Rådmansgatan, och drygt 150 min efter att jag gått hemifrån var jag framme vid VRG.
Sms:ade mycket med Joakim under tiden jag satt på bussen, det var mysigt, älskar när du är på sms humör ;).
Sen jag gick jag på halva samhällen, åt lunch hade engelska och sen var det dags att åka hemåt igen. Då hade jag nog ganska tur ändå, ingen rusningstrafik och det kom en tunnelbanan nästan precis som jag kom till perrongen. Så det tog bara en liten extrastund innan jag kom hem.
När jag kom hem var städerskan fortfarnade kvar, bli alltid en så konstig sitution att träffa på någon som ska ta hand om och städa där man bor. Men hon var trevlig och det var himla fint här.
ÅKER TILL GOTLAND PÅ FREDAG!!!
Nu ska jag äta äpple
Love


gladare idag.

Har faktiskt varit en rätt mysig dag idag,
 för jag har accpeterat att jag skulle vara ensam hela dagen. Åt pizza till middag, det var gott ;).

Har lekt ganska mycket tillsammans med Filip och Axel, träffat Marcus brorsa, jätterolig :p, men ganska speciell.
Tecknat en massa hela dagen, det är också kul för det är så sällan jag mej tid att göra det. Dock är jag bara riktigt nöjd med det första porträttet. Men tror att jag kan jobba på de övriga.

Ringde Älsklingen nyss, men han skulle spela kort med familjen, Saknar honom!!! Så mycket att det är svårt att leva. Tänker på honom seriöst hela tiden, förstår inte själv att man kan tycka om någon så himlans mycket. Men det gör jag i alla fall. Knner mig lite rastlös inför kvällen. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Har funderat på att läsa min bok, en halv gul sol, men kan int eriktigt ta mig ro att läsa om jag inte är i eskilstuna eller i Göteborg, oförklarligt men sant.
Sitter och lyssnar på Emil Jensen, trevligt, men blir lite svårmodig av vissa av hans texter. Fast dom är mysiga också, vissa är ju faktiskt väldigt positiva med.

Nej ska hitta på något att göra, får ont i huvudet av datorn.
Ska bli roligt att åka till Gotland på fredag, och Bästaste bexi förljer ju med också, superkul!!!

Puss och kram skumbanan


pulka i snöstormen del.2!

jag sedan fyran till sjuan

femman
Det blev ingen pulkaåkning, vi bangade.

Det var en ganska tråkig dag igår, ingen pulka, träffade inte ens Bexi. Ägnade istället dagen till att tycka synd om mig själv för att jag inte har några vänner, som vill vara med mig. Ringde Joakim och grät lite i hans öra. Så tänker jag om mig själv, gud vad patetisk jag är, det är ingen idé att jag tycker synd om mig själv. Men det gick lixom inte, det gick så långt att jag satt i soffan med täcket och tittade på melodifestivalen. Tittade på hela serien av Dårfinkar och Döinckar, och tecknade av huvudkaraktären och mamman. Så var jag sur en stund för att mina skisspennor är på Gotland, och för att jag varken har garn eller virknål här.
Men nu känns det lite bättre, har skissat gamla fotografier utav mig, ända sedan årskurs fyra, än så länge fram till sjuan. Det var roligt :D. Är lite sur för Joakim skulle ringa mig på morgonen, han har fortfarande inte ringt.
Han umgås med patrik, och ska åka till Göteborg imorgon.
Har lekt transformers tillsammans med axel och Filip :).
Love


pulka i snöstormen del.1!

snöstorm utomhus,
Dock verkar det ändå som om jag och Bexi ska ge oss ut i pulkabacken. Med varmchoklad, och mackor. Det blir säkert himla mysigt. Sen på kvällen är det antagligen fest hos Gurra. Jag hoppas bara att pendeltågen går trots ovädret. Det verkar som det :D. 
Berättar senare om dagens kaos ;).
Puss och kram skumbanan


D:

USH!
Har haft en jättemysig eftermiddag med dig, med sushi och varmchoklad. Det var superhärligt att få träffa dig. Dock känns det precis som jag sa till dig. Att när jag är hos dig känns allting så himla bra och etablerat. Fast däremot så känns det som att mitt liv hänger på en lös tråd när du inte är här. Det är för att jag älskar dig så otroligt mycket, så att det inte finns ord för det.
Hela mitt hjärta bara skriker efter dig!
Men nu sitter du i alla fall på båten, och jag är glad att du hann med den. För du ville det, och du ville träffa Patrik och alla på Gotland. Jag förstår, det är bara det att jag saknar dig så mycket när vi inte är tillsammans. Vill se att du är lycklig, måste veta att du lever hela tiden.
Jag är ändå glad, innerst inne är jag glad. Glad att jag har dig och för att jag får din kärlek.
Vi ses snart, bara knappt två veckor kvar, och det var en himla tur att jag fick kyssa dig hejdå.
Jag älskar dig.
Idag hade vi sh-prov, jag har tur om jag får G... Slapp uppträdandet på samlingen, det var faktsikt skönt, fast jag hade börjat bli ganska taggad faktiskt. Det blir veckan efter lovet istället och det blir skönt, då hinner vi bli lite säkrare först.
Nu ska jag nog titta på en film på voddler.
Love


Godmorgon <3

Joakim väckte mig imorse, supermysigt :D.
Saknar honom så att det värker...
Har jättesvårt att somna på kvällarna, vet inte varför , men ligger och räknar Jockisar istället för att räkna får xD. Det hjälper! Hihi, men till slut tänker jag på honom så mycket att jag inte orkar längre.

Har teori lektion på idrotten idag, booooring!,
men ganska skönt att slippa bli svettig :p
Nu sitter jag på sängen och dricker té, gott, mmm.

Ska möta upp Joakim innan han ska till nynäs, det kommer bli supermysigt. Hoppas verkligen han hinner med tre tåget, varje minut med den människan spelar roll.
Sh-prov imorgon, nej skoja bara idag.... Läste allt igår kväll har fortfarande knappt en aning om vad det handlar om, det går säkert bra, nooooooooooot!
Men hon är så knäpp för vi har ju typ inte ens jobbat med det här, och så ka vi ha förhör, det går ju inte,d et ser ju vem som helst...
Jaja, får väll IG i sh då.... men hur kul är det...
Blä!!! Nu måste jag snart gå till pendeln, börjar tidigt idag.
Aaaa, vi ska uppträda också idag, i café blond!, läskigt, läskigt!!
Nej,
Puss och kram skumbanan


Gladis :D

Jag är glad!

Sms:ade just Marcus och frådage om det kunde vara möjligt att Zinai kommer hit veckan efter lovet. Han sat att han skulle tycka att det var jätteroligt, att hon kunde följa med till hans jobb, skulle bara snacka med Biggi först. Hon har sagt att hon tycker jättemycket om hundar, så jag menar, det verkar ju funka!!! :D Måste bara snacka med mamma lite, men hon borde ju bli glad, problemet är bara hur Zinai ska kommam ner till Gotland igen efter v. 10. men det löser sig nog. det är ju nästan alltid någon som åker, eller så kanske mamma har lust att komma upp då :). Gud vad mysigt det vore.
Nu sitter jag och skrålar med i gamla beatles låtar :D, låter säkert för jävligt,  men är man ensam hemma så är man.
Jag hoppas att Joakim och jag ska hinna träffas en syund innan han åker till nynäshamn imorgon, det verkar som det blir så. men det beror på när han slutar.
Måste ladda på min mobil också kompis går typ ut idag, och jag har typ 4 kronor kvar.

"I don´t care to much for more money, money can´t buy me love!"

Love


aj! (ett gammalt inlägg som ej publicerats)

Brände mig just på tungan.
Nu är den stor röd och svullen.

Joakim blev också magsjuk, så han är fortfarande kvar här hos mig, vilket är väldigt mysigt. Vi har tittalir vet klart på hela lost säsong fyra nu. Den slutade väldigt konstigt, men det är kul för man b
Mamma är också i sthlm, ska kanske äta typ lunch eler något med henne. Hon bor hos Pierre vilket jag har lite svårt att förstå, tycker tydligen att det fungerar bra. Att hundarana kan vara där och så. Men jag tycker fortfarnade att det är lite konstigt.


omelettmackor

Nu sitter jag här på min säng och äter omelettmackor och dricker té.

På det rostade linongrova brödet har jag lagt smör och en omelett, gjord på  delade körsbärstomater, fetaost, oliver, soltorkade tomatisar och ägg såklart. Det blev supergott faktiskt. Konstigt nog var jag hungrig när jag kom hem från skolan. Kanske berodde det på att maten i skolan int evar så himla god, fast jag åt ändå för jag var hungrig då med ;). Magen kurrade i alla fall när jag gick innanför dörren, så antog att den behövde mat.

Är himla sugen på choklad också, tror det beror på P-pillrerna. Börjar bli bättre på att komma ihåg dom nu, och det är ju bra.
MMMm... det är gott med té.
Har haft mattedag i skolan idag, så minhärna är helt mosig. Fast jag tror att jagkan få ut ganska mycket av nästa vecka, då vi har focusvecka i matte. Bara mathematic i en hel vecka, tufft, men personligen tycker jag att det ska bli ganska kul.
Känner mig glad idag trots att det var jobbigt at säga hejdå till Joakim när han klev på tåget imorse. Tror att det var för att Bexi var på bra humör, sånt smittar av sig. Umgicks med Lucas Olsson idag på lektionerna, det var kul, han är rolig :p.

Det är så sjukt länge till jag får träffa Joakim, typ två och en halv vecka, och det känns som evigheter.
(För alltid)
Vi har det verkligen så himla bra tillsammans, kravlöst och underbart.
Nu ska jag fejja, haha, värdelösa liv!!
Puss och kram skumbanan


fortfarande små sur

Haha, jag är fortfarande lätt irriterad på den här sidan...
Nu är jag redan hemma igen. Det var ingen teater idag, för alla lärare skulle på kurs ute på djursholm. Det  tyckte jag var väldigt skönt, även om det är lite tråkigt för det var så länge sen jag var medpå någon lektion. Men efetrsom Joakim är här var det ändå bäst.

Vi tittade i vilket fall som helst på Paronaromal activity igår kväll, den var himla läskig. Jag brukar inte bli så rädd, men efter den slog mitt hjärta väldigt mycket snabbare än det brukar. Plus att J fortsatte skrämma upp mig efteråt tills jag nästan skrek. Hihi, men jag drömde faktiskt inget konstigt. Så jag antar att jag klarade mig från demonerna.

Körde upp vagnen till dagis när jag kom hem, för att barnens mormor ska hämta idag. Lilla Axel orkar inte gå hela vägen hem själv och han är väldigt tung att bära så långt.
Min kära pojkvän har suttit och spelat tv-spel hela dagen, har ingen aning om hur han orkar. Men han verkar tycka att det är väldigt kul. Då är det ju bra i alla fall. Vi har samhälls prov på fredag, och jag är så ointresserad av henne (våran usla lärrare) att jag inte ens reflekterade förrän nu på att jag inte tagit med mig boken hem för att plugga. Det kanske man borde göra... men jag ahr ingen lust.
vi ska lämna in våra val till tvåan och trean på torsdag, så jag skrev ut dom papprerna idag. Bex skulle förklara för mig hur man kunde läsa och vilka kurser man kunde läsa när. Jag förstod men hon ville göra det så himla snabbt, att jag knappt hann tänka fetr vilka kurser jag vill läsa en gång. Som tur var skrev vi bara med blyerts så man kan sudda ut och ändra. Fast jag skulle fortfarande vilja veta vad vissa av kursernas siffror betyder och så. Men antar att hon vi lämnar in dom till reagerar om någonting ser konstigt ut. Nu tror jag att jag ska plugga lite enelska.
Om det här försvinner nu skulle jag få damp och aldrig mer skriva  så tur om det läggs upp!!
Love


fan

skrev just en massa som radesrádes!!!!!!
om at jag bränt tungan och att vi tittat på paranormal activity och om hur räd jag blev. allt försvann u vill jag inte mer!! skriver en annan gång

puss och kram skumbanan


Mys

Tji
Hmmm.... Joakim är här!!! Det är supermysigt. Snart kommer Emy också, vi ska äta tacos ikväll, men inte sitta barnvakt. För axel kräktes en gång til i nettras, så M o B hoppar över festen.
Lost igår kväll :*!
Love

jaaaa!

Friskus!

Nu är jag frisk, som en nötkärna ;). Fast jag är ändå hemma, det ska typ gå 48 timmar efter att man spytt, till man kan visa sig bland folk och det har det snart gjort. Så i efetrmiddag ska jag ta mig in till stan och möta ÄLSKLING!!!
Kommer bli så himla mysigt. På lördag ska vi sitta barnvakt, beställt ingredienser till tacos till dess, mums! Vi ska titta på lost hela helgen!!, Joakim har fått låna fjärde säsongen av Ida nu, haha, vi har typ blivit helt lost beroende ;). Känner mig glad eftersom jag vet att han kommer idag. Fast jag saknar Bexi väldigt mycket! Har inte träffat hennen sen i tisdags eftermiddag :(. (puss på dig!)
Ska träffa emy imorgon också, det konstiga är att mamma skulle ringa mig i onsdags kväll. Det gjorde hon aldrig.Hon har faktiskt inte hört av sig alls, sen i onsdags morse, jo ett sms :p. Hon vet inte hur dålig jag var, inte ens att jag var spysjuk, bara att jag hade migrän när jag vaknade. Aja, hon ringer väl snart antar jag. Borde ringa Tom också, och höra när jag ska komma till skärgården, och om Zinai kan följa med. Ska messa Jessi också, och se om hon kan göra dreds :), fettkul i sådana fall. Min utväxt i håret just nu ser inte jätterolig ut, faktiskt.
Egentligen pluggar jag engelska just nu, men blev så trött på det, så tog en paus. Ska hinna duscha innan Stan också.
Åh!, vad mysigt det kommer bli ikväll, saknar honom så mycket under veckorna!. Men snart ses vi!
Har lyckats måla fingrarna svarta med en tuchpenna, mindre snyggt, hihi.
Måste borsta tänderna också, glömde det imorse! blä!
Det är en himla massa jag måste göra kanner jag, men det är nog bra :).
Vi ska titta på Vildingarnas land på söndag, haha! Bara för att den verkar så gullig, hihi! Det blir nog mysigt! Nej!, dushen väntar!
Puss och kram skumbanan!


nu förstår jag

fy fan,
 det är typ allt jag kan säga. Det började med mensvärken. Ett smått illamående, trodde det berodde på p-pillrerna, men icke. Magsjuka!!! Fy fan vad hemsk min gårdag var, spydde typ sju gånger, det var inte kul. Låg och grät, först efter Joakim, sen när han inte kom efter mamma.
Jag kunde int estå upp, då spydde jag. jag kunde inte vakna, då spydde jag, Jag kunde inte prata, då spydde jag.  Ja, det var hemskt, att inte kunna göra någonting. Mens upp på det gjorde inte dte hela mycket bättre.
Love


*suck*

Känner mig väldigt hängig.
 Vill krypa in i Joakims famn, bara vara där och känna mig älskad. Har mensvärk, och ont i huvudet, skippade teatern, orkar bara inte. Förstår inte vad som är fel egentligen, vill bara gråta. Har gjort chaité, tänt rökelser och stearinljus. Ska nu ligga i sängen och läsa, känns som att det är ungefär det jag orkar med just nu.
JAG SAKNAR DIG
Köpte såna där engelska pepparmints pastiller på pressbyrån innan pendeln gick, tyckte att jag kunde vara värd något gott, vet inte riktigt hur jag har förtjänat det, men tröstäter väll eller nåt.
JAG SAKNAR DIG  
Blir då himls gnällig när jsg är så här, men jag orkar ingenting, vill bli ompysslad, vill ha en familj. Det värsta är att jag blir kräsen. Jag skulle ju kunna åka till typ pelle eller någon men vill vara med Jocke. Möjligtvis skulle Mamma fungera. 
Bexi tycker att jag ska bli gravid så hon får hjälpa till att välja kläder o saker åt barnet, hihi. Ja, det skulle vara mysigt, men sen kom vi på en sak. Om man blir gravid i trean, så får man barnet precis när man slutar skolan, då hade jag ändå tänkt ha sabbats år och ut och resa och så. Därför skulle jag då kunna ha ett barn. Joakim skulle få göra vad han ville, om han vill plugga med en gång får han väl göra det, det spelar ju ingen roll. Då skulle jag och ungen kunna bo på typ irland eller nåt tillsammans med honom, och förstå vad mysigt det skulle vara. Mmm, jag älskar tanken, nu blev jag lite gladare.
JAG SAKNAR DIG
Fina tankar gör att själen blir gladare, men fortfarande är du inte här nära mig. Längtar till sommaren, vill kunna bada i havet. Längtar till Gotland, längtar till skärgården, längtar till Göteborg, längtar efter ett liv. Saknar allt som har med sol, sommar och båtar att göra, saknar zinai, saknar mamma och Emy.
 JAG SAKNAR DIG
Med en tår rullande ner för kinden avslutar jag detta klagomål, tåren representerar vattnet, som representerar båtar, som represtenterar sommaren, som representerar solen. Dit vill jag.

JAG ÄLSKAR DIG

Love (puss och kram skumbanan)


Na, na, na, na!

Hmmm,

Ja, jag vet inte riktigt, har ont i ryggen, borde läsa trista, trisan och isolde, men känner att lusten tar slut. Boken ligger dock uppslagen här brevdid. Väntar på att Ni Vet Vem ska ringa ( ja, Joakim INTE VOLDEMORT ), så att jag kan berätta för honom den trevliga nyheten att vi ska sitt barnvakt på lördag, haha ;).

Var hemma i helgen.
Det är så himla mysigt i Eskil, Vi tittade på avatar i lördags ( nu är det måndag ;) Den var häftigt gjord det medger jag, men tycker att krigsscenen var alldeles för lång, kändes som typ 45 min, jag somnade faktiskt nästan. Dessutom blev dom bara räddade hela tiden, så jag vet inte men jaja, den avr väl bra antar jag. Jocke, tycker jag är konstig som säger att Filmen som kommer gå till världshistorien och bli lika stort som TITANIC är sådär bra. Leende, han får väl tycka det då.
Tror att jag ska läsa, minst två kapitel i Tristan och sen tita på en film på datorn.
apprpå fil, vi såg en så himla äcklig fil i helgen, ANTICHRIST hette den, en bland dom sista scenerna var att hon kippte av sig klitoris! Det var så himla äckligt!!! ÄH, mår typ illa bar av att tänka på det. ush!!
Nej, nu får det vara bra, får ont i ryggen också av att sitta vid datorn.
Måste bara, Det är så sjukt att man kan sakna en människa så mycket, efter bara några timmar. JAG ÄLSKAR DIG, ALLTID!
Love


Alltid!


sömn

nära 12 timmars sömn

Jag sov i nära tolv timmar inatt. Det var enormt skönt. Förstås så ringde Joakim runt halv sju, så inte riktigt tolv timmar i sträck, men nästan. Hade mentors möte 20 i ett och sen historia. Tittade på en dokumentärfilm på historian. Den var konstig, man förstod ingenting, för att gubben som snackade pratade så otroligt fort.
Imorgon är det fredag, tack och lov. Hade inte klarat en dag till utan dig. För du betyder allt. Råkade kalla dig pucko imorse, förlåt. Jag märkte att du blev sur på riktigt. Förlåt, Förlåt, förlåt! Jag ångrad mig med en gång, men du var så svår att ¨å kontakt med. Imorgon kommer jag iallafall till dig. Längtar, längtar längtar.
Nu har jag varit och hälsat på Filips och Axels dagisfröknar. Så att jag skak knna hämta barnen på dagis ibland.

Saknar♥

Puss och kram skumbanan.


Jag är så glad att jag har dig

Lycklig
Jag blev så himla glad, lyssnade på I-poden när jag plötsligt hör Joakims röst, han har spelat in ett tal som han skulle hålla i typ åttan. Det va så himla mysigt, bara att få lyssna på min favorit. Ja, kan inte säga det tillräckligt många gånger, jag älskar dig.
Imorgon börjar jag vid 20 i ett så enormt skönt :). Har bara två lektioner också, me love!
Sen på fredag åker jag.
Ikväll ska jag umgås lite med Filip och Axel, de två barnen som bor här i huset. dom är skitsöta faktiskt. Äta fiskpinnar tillsammans med dom och så. Har faktiskt inte några läxor... eller jo engelska men till på tisdag, coh jag vet inte vad jag ska skriva om. Det är så himla svårt, treasured possesion..
Gör det en annan gång.
Gick på stan bed bästa Bexi idag, mys! Köpte presenter till hennes pojkvän, det var kul...Haha, vad det är säger jag inte. Inte än iallafal :p.
Har lite ont i ryggen och saknar älskling, men snart så.
Love


Eskil

mmm

Jag har tillbringat helgen i Eskilstuna. har varit supermysigt och åker tillbaka på fredag, känns som om jag åker hem när jag möter hos honom och är på en plats jag trivs på. Flyttade idag, till stuvsta, det känns både väldigt bra men också enormt jobbigt. Då jag flyttade fyra gånger under förra terminen, och är rädd för att det inte ska bli bra. Plus att jag trivdes så himla bra i Norrtälje, men den resan varje dag är ju inte rolig. Fast den här familjen som jag bor hos verkar v'ldigt ysig och som enkla människor, som förstår även en tonåring. Skönt.
Saknar Joakim redan. När jag vet att han ligger där i E-tuna och bara väntar på att få krama mig tills jag känner mig så liten och behövd som det bara går.
Marcus, han som jag bor hos, fixade just så att jag kan titta på film på datorn, Jaaaaaaaaaaaaa!!
ni förstår inte hur skönt det var, det var en av de få skaer jag ville kunna göra med datorn. Titta på film och kriva i Word, tror ni något av det gick, nee... Men nu så, han hller på att ladda neockså så snart Word så snart ordnar sig allting.
Älskling ringde just, tjatde om att jag ska komma tillbaka til honom, och jag vill men nej...
Vi hade partidebbat idag på samhällen, det gick faktiskt ganska bra trots att jag glömt anteckningarna i skolan över helgen. Men panikpluggade lite på mattelektionen, och mitt hjärta dunkade så att det måste ha synts igenom tröjan när jag gick in i klassrummet. I vilket fall så skakade händerna som bara den, men jag klarade det, och debbaterade för KD, haha. Det gick nog bra hoppas det, fast Annapia hatar mig...
äh orkar inte skriva mer har åkt mycket idag. Snällt av Marie att köra bilen till Norris, mamma kom upp och hjälpte till, det var skönt att ha henne med. imorgon ska vi äta middag hos mormor och morfar, ganska mysigt ska det bli.
sovgott
Love


RSS 2.0